Posebna ponudba

Odkrivajte čarobne Gorjance po Uskoški poti

Posebna ponudba

ODKRIVAJTE ČAROBNE GORJANCE
PO USKOŠKI POTI

Večdnevni paket za družine (2 odrasla + 2 otroka)

Raziskujte bogato kulturno in naravno dediščino Kostanjevico na Krki. V Črneči vasi nad Kostanjevico na Krki se peš podajte po sledeh Uskokov, po Uskoški poti. Krožna pot je panoramska, je lahka, dolga 7 kilometrov, primerna za otroke in starejše. Kraški reliefi odstirajo čudovite razglede na Kostanjevico na Krki z Galerijo Božidar Jakac na eni strani in neukrotljive naravne predele Gorjancev na drugi. V Črneči vasi se povzpnite v vrh zvonika Stražnega stolpa, na gozdnih grebenih okusite plodove letnih časov in spotoma nazdravite s frankinjo ali cvičkom, zaščitnima znakoma tega območja.

CENA PAKETA ZA 2 NOČI: 385 EUR

 

Uskoska pot

Opis ponudbe

V ceno paketa je vključeno: 2x nočitev v tri ali štiriposteljni sobi s samopostrežnim kontinentalnim zajtrkom,  vodenje po Uskoški poti (1x v času bivanja za 4 osebe do 3 ure), brezplačna izposoja čolna oziroma kanuja za vožnjo po reki Krki za 1 uro (1x v času bivanja do 4 osebe skupaj), brezplačna uporaba wifi in brezplačno parkirno mesto.

 

Pogoji poslovanja

  • Paket je na voljo v skladu z razpoložljivostjo sob v Vili Castanea, razpoložljivostjo čolna/kanuja in vodnika ob predhodni potrditvi.
  • Minimalno št. oseb: 2, maksimalno št. oseb: 4.
  • Minimalno bivanje 2 noči, maksimalno bivanje s paketno ceno 3 noči.

Turistična in promocijska taksa 1,50 EUR po osebi na noč ni vključena v ceno paketa.

Obvezna je predhodna rezervacija sobe, čolna/kanuja in vodnika po Uskoški poti. Zaradi razpoložljivosti čolna/kanuja in lokalnega vodnika priporočamo rezervacijo vsaj teden dni pred koriščenjem paketa. Možna je celodnevna ali večurna izposoja čolna/kanuja, vodnika in dodatna nočitev – za ceno povprašajte na recepciji Vile Castanea.

Kontakt

Vila Castanea***

Ulica talcev 9,
8311 Kostanjevica na Krki
Tel: +386 69 927 593
info@vilacastanea.si

Green & Safe Travel