Posebna ponudba

Gozdna kopel

Posebna ponudba

Gozdna kopel

IZKUSITE BLAGODEJNE UČINKE GOZDA Z GOZDNO KOPELJO

 

Gozdna Kopel
Hrast

Opis ponudbe

Želite doživeti naravo drugače? Prisluhniti zvokom gozda, uživati v vonju dreves, okusiti svež zrak in si napolniti pljuča? Opazovati mogočna drevesa in spreminjanje barv v njih? Se potopiti v različne odtenke zelene ter spoznavati cvetje in živali? Prisluhniti ptičjemu petju in občutiti svežino gozdnega zraka?

Povežite se z naravo z vsemi čutili in se prepustite blagodejnim učinkom gozda – izkusite gozdno kopel v gozdovih ob Kostanjevici na Krki.

Z lokalnim vodnikom se bomo sprehodili skozi gozd, se med potjo sproščali  z dihalnimi vajami in dotiku dreves, uživali v naravni aromaterapiji fitoncidov, prisluhnili ptičjemu petju in spoznali osnovne značilnosti dreves na poti. Vpijali bomo okus gozda ter se sprostili ob občutku radosti in spokojnosti. Ostali bomo v sedanjem trenutku, si znižali raven stresa, se sprostili, izkoristili vse vplive naravnega sveta.

Znanstveno dokazano je, da gozdna kopel okrepi imunski sistem, poveča stopnjo energije in dvigne razpoloženje, zbistri um, zmanjša raven stresa in poskrbi za sprostitev, izboljša kakovost spanca ter lajša anksioznost, depresijo in jezo.

Gozdno kopel vodi lokalni gozdno – turistični vodnik in poteka v majhni skupini (do največ 8 oseb). Vodenje je možno v slovenskem in angleškem jeziku.

Trajanje: od 2,5 do 3 ure; po dogovoru in med vikendom (petek – nedelja)

Zbirno mesto: Vila Castanea, Kostanjevica na Krki

Priporočamo, da nosite udobna oblačila iz čim bolj naravnih materialov, da obujete pohodne čevlje in se opremite z zaščito proti komarjem in klopom ter kapo. Mobilni telefoni so med gozdno kopeljo izklopljeni.

Primerno za: vse; starost od 14 let dalje

Cena po osebi: 70 EUR, vključuje zeliščni čaj ob zaključku.

 

 

Posebna ponudba gozdna kopel
Posebna ponudba gozdna kopel
Posebna ponudba gozdna kopel
Kontakt

Vila Castanea***

Ulica talcev 9,
8311 Kostanjevica na Krki
Tel: +386 69 927 593
info@vilacastanea.si

Green & Safe Travel