Posebna ponudba

Družinsko doživetje v Kostanjevici na Krki

Posebna ponudba

DRUŽINSKO DOŽIVETJE V KOSTANJEVICI NA KRKI

Večdnevni paket za družine (2 odrasla + 2 otroka)

Doživite najmanjše in edino slovensko mesto na otoku, okrog katerega se vije reka Krka, in njeno bogato kulturno in naravno dediščino, po svoje. Po okusnem lokalnem zajtrku odkrivajte stari del mesteca na otoku, ki je kulturni in zgodovinski spomenik; oglejte si Galerijo Božidar Jakac in park skulptur Forma viva; zapeljite se v tradicionalnem kostanjeviškem čolnu ali v kanuju po mirni dolenjski lepotici Krki in uživajte dan v aktivnostih s piknikom ob in na reki Krki. Podajte se po kateri izmed urejenih tematskih poti, ki so poimenovane po znamenitih posameznikih, značilnostih ali legendah, povezanih s tem slovenskih biserom. Za spoznavanje Krakovskega gozda se podajte peš ali s kolesom po Resslovi poti. Za odkrivanje kulturne dediščine se podajte z lokalnim vodnikom po Uskoški poti, ki se vije po obronkih Gorjancev. Ljubitelji kraškega podzemlja obiščite najlepšo dolenjsko turistično kraško jamo v bližini Vile Castanea.

CENA PAKETA ZA 2 NOČI: 346 EUR

 

Kostanjevica na Krki

Opis ponudbe

V ceno paketa je vključeno: 2 x nočitev v družinski sobi (2+2) s samopostrežnim kontinentalnim zajtrkom,  brezplačna izposoja čolna oziroma kanuja za vožnjo po reki Krki za 1 uro (1x v času bivanja do 4 osebe skupaj), družinska vstopnica v Galerijo Božidar Jakac (1x v času bivanja do 4 osebe skupaj), brezplačna uporaba wifi in brezplačno parkirno mesto.

Možna je večurna ali celodnevna izposoja čolna in sup deske, voden ogled mesta in katere izmed tematskih poti z lokalnim vodnikom ter dodatna nočitev z zajtrkom – za ceno povprašajte na recepciji.

Pogoji poslovanja 

  • Paket je na voljo v skladu z razpoložljivostjo sob v Vili Castanea ob predhodni potrditvi.
  • Minimalno bivanje 2 noči, maksimalno bivanje s paketno ceno 4 noči.
  • Obvezna je predhodna rezervacija sobe in čolna/kanuja. Zaradi razpoložljivosti čolna/kanuja priporočamo rezervacijo vsaj teden dni pred koriščenjem paketa. Možnost koriščenja  tega paketa je v obdobju od maja do septembra in je odvisna od vremenskih razmer ter vodostaja reke Krke. Galerija Božidar Jakac je zaprta ob ponedeljkih, 1. januarja, 1. novembra in 25. decembra.
  • Ostali pogoji prodaje, ki so navedeni na vilacastanea/cenik so sestavni del tega paketa.
  • Turistična in promocijska taksa v višini 1,50 EUR po osebi na noč ni vključena v ceno.

 

Kontakt

Vila Castanea***

Ulica talcev 9,
8311 Kostanjevica na Krki
Tel: +386 69 927 593
info@vilacastanea.si

Green & Safe Travel