Posebna ponudba

Doživetje za naju…

Posebna ponudba

DOŽIVETJE ZA NAJU…

Preživite romantičen oddih v butični Vili Castanea  sredi otoka, okrog katerega se vije reka Krka.  Po okusnem lokalnem zajtrku odkrivajte stari del mesteca, oglejte si Galerijo Božidar Jakac in park skulptur Forma viva, zapeljite se v tradicionalnem kostanjeviškem čolnu po mirni dolenjski lepotici Krki in uživajte romantičen dan s piknikom ob in na reki Krki.

CENA PAKETA ZA 2 OSEBI: 152 EUR

 

Kostanjevica na Krki, Slovenia

Opis ponudbe

V ceno paketa za 2 osebi je vključeno:  nočitev v dvoposteljni sobi  standard  s samopostrežnim kontinentalnim zajtrkom, vstopnina v galerijo in kozarček cvička (1x v času bivanja za 2 osebi skupaj), brezplačna izposoja čolna oziroma kanuja za vožnjo po reki Krki za 1 uro (1x v času bivanja za 2 osebi skupaj), 1x piknik košarica z lokalnim sezonskim sadjem, vodo, sokom, cvičkom (1x v času bivanja za 2 osebi skupaj), brezplačna uporaba wifi in brezplačno parkirno mesto.

Možna je namestitev  v sobi komfort (za doplačilo 9 EUR na sobo na noč) in dodatna nočitev ter  voden ogled mesta z lokalnim vodnikom   – za ceno povprašajte na recepciji.

Pogoji poslovanja 

  • Paket je na voljo v skladu z razpoložljivostjo sob v Vili Castanea ob predhodni potrditvi.
  • Minimalno bivanje 1 noč, maksimalno bivanje s paketno ceno 2 noči.
  • Obvezna je predhodna rezervacija sobe in čolna/kanuja. Zaradi razpoložljivosti čolna/kanuja priporočamo rezervacijo vsaj teden dni pred koriščenjem paketa. Možnost koriščenja  tega paketa je v obdobju od maja do septembra in je odvisna od vremenskih razmer ter vodostaja reke Krke. Galerija Božidar Jakac je zaprta ob ponedeljkih, 1. januarja, 1. novembra in 25. decembra.
  • Ostali pogoji prodaje, ki so navedeni na vilacastanea/cenik so sestavni del tega paketa.
  • Turistična in promocijska taksa v višini 1,50 EUR po osebi na noč ni vključena v ceno.
Kontakt

Vila Castanea***

Ulica talcev 9,
8311 Kostanjevica na Krki
Tel: +386 69 927 593
info@vilacastanea.si

Green & Safe Travel